FIGYELEM! Ez egy teszt oldal!

Válassza Cégünket ha a minőséget keresi!

GF Építőipari és Munkavédelmi Kft.                                                 Kérdése van? Hívjon minket! +36301801164

Szolgáltatások

Tisztelt Érdeklődő!

 Cégünk a GF Építőipari és Munkavédelmi Kft. 2020-ban alakult. Alaptevékenységünk a szerves oldószer mentes felületképző termékek (kül és beltéri festékek, folyékonyfóliák, tapadóhidak, szinező és lábazati vakolatok) fejlesztése és forgalmazása volt, a környezettudatosság alapelveit szem előtt tartva. A kereskedelmi tevékenységgel párhuzamosan azonban megjelent ezen termékek felhasználásának igénye is, mely során cégünk profiljában egyre hangsúlyosabbá váltak a felületképzési munkák, gépi glettelés, vakolás. A tevékenység minőségének folyamatos fenntartása érdekében gépesített, airless technológiára fejlesztettünk a Wagner gépeinek felhasználásával.

Cégünk 100 % ban családi vállalkozás, melyet folyamatosan fejlesztünk és 2021-ben megkezdtük műanyag és alumínium nyílászárók, üvegportálok gyártását, beépítését és forgalmazását is.

A folyamatos fejlesztés során gépesítésre került a szárazépítészeti felületek felületképzése is. Gipszkarton bandázsolási tevékenységünk is az Apla Tech eszközeinek bevonásával és jelenleg folyik az egyeztetés Wagner cégcsoporthoz tartozó partnerünkkel purhab és poliurea szórás végzésére alkalmas gépek vásárlására, mellyel a hő és vízszigetelési munkáink hatékonyságát tervezzük fejleszteni. 

Legyen Ön is Partnerünk!

 

Budapest, 2022. augusztus 22.

 

                                                                                                              

                                                                                                                                              Virág György ügyvezető